Tema fest

Tema fest
It’s party time! Noen ganger har du bare lyst til å tilbringe litt tid med venner og ha det morro. Greitdate teamet har noen ideer til en interessant og hyggelig fest, med en morsom vri. Å ha en fest med et tema er alltid bedre enn å bare samles. Ikke bare vil dine gamle venner synes det er morsomt med en vri, men det er også en god ide hvis du inviterer nye folk sammen som du ikke kjenner så godt. Her er bare noen av våre mest populære ideer .
Jorden rundtUlike land, mat og skikker kan være til stor inspirasjon for en fest. Du bør velge et land og finne ut hva slags mat, drikke og musikk som stammer derfra, og deretter prøve å flette dette inn maten og i underholdningen. Husk også å finne noen artige dekorasjoner for å sette riktig feststemning. Du kan finne fantastiske dekorasjons ideer online (se Pinterest for ideer ) . Våre to favoritter for en Around the World fest er:

Mexican fiestaDrinker - margaritas , tequila .
Mat - forskjellige dip, chips, salsa , taco, enchiladas , meksikanske bønner .
Du kan også ha det moro med en piñata!

Orientalske temaDet er mange slags fantastiske og deilige måltider som er enkle å lage til dette temaet, uavhengig om det er små eller større arrangementer .
Sushi er det tradisjonelle valget for et japansk selskap, og sushi kan være en morsom aktivitet for gjestene. Men husk a gi gjestene dine et alternativ til sushi, med forskjellige type kjøtt, fisk eller vegetariske alternativer.

Et tiår temaDet går aldri helt galt med dette temaet, spesielt hvis du og dine gjester liker å kle dere ut. Du bør velge et tiår som interesser deg og som inspirerer dine valg når festen planlegges. 1920 årene med flappe kjoler for jenter, og menn i smoking med fedoras, er alltid gøy. Eller hva med hippie klær og musikk fra 1960-tallet som tar deg tilbake til tiden med Woodstock og fri kjærlighet. Eller hvis du likte 1980-tallet så ikke glem sprøtt hår og neon fargede klær!
Kostymer er et must for disse festene, men hold deg til enklere valg. For eksempel , høres en 18. århundre fransk kostyme fest inspirert av Marie Antoinette som en god idé, men det er ikke et praktisk alternativ med hensyn til kostymer. Du vil at gjestene skal føle seg fri og avslappet og ikke så bekymret for deres kostymer. Når du skal velge et tema så ta hensyn til hvor stort hjemme ditt er og hvor mange personer du ønsker å invitere!

"Det er også en god idé og ha et spill til festen som passer til temaet."


Film og TV-show temaDu kan velge hvilken som helst film eller TV serie og holde en temafest ut fra det. Fra den klassiske Breakfast at Tiffanys jente fest til Game of Thrones eller Breaking Bad, så lenge du er entusiastisk vil festen bli en suksess! Det er også en god idé og ha et spill til festen som passer til temaet.

Ferie og Event temaEnhver offisiell eller uoffisiell ferie eller hendelse er en god unnskyldning for å feste. OL, Super Bowl, Oscar utdelingen, Valentinsdag, Halloween og/ eller St. Patricks day, det mangler ikke på alternativer!
Tilføy til favoritter
Fjern fra favoritter
Opprett en GRATIS profil idag!
Finn kjærligheten ved første klikk. Det venter over 40.000 single kun på deg :)