Singel i ferien

Singel i ferien
Det virker som single lider av større frykt enn vi opprinnelig trodde. Vi snakker ikke om edderkopper, innbrudd eller om at internett ikke fungerer, vi snakker om å være singel i ferien, enten det er jul, påske, Valentinsdag, Fastelavn eller 17 Mai. Ifølge en undersøkelse utført av Match.com, sa 48 % av de single at deres største bekymring var å ikke ha en partner i ferien.
Vi i Greitdate forstår at det føles godt å ha selskap i gode tider og i dårlige. Men hvorfor ikke omfavne din status som singel i denne ferien? Lær å nyte ditt eget selskap og andre vil også. Greitdate teamet har laget en liste over årsaker til hvorfor det er flott å være singel i ferien!
Du trenger ikke stresse over å finne den perfekte gaven til partnerenHvor mye penger skal dere bruke på hverandre? Hva hvis dere kun har vært sammen en kort tid? Hva hvis du har vært sammen for lenge, og du ikke har flere gaveideer igjen? Dette er bare noen av de spørsmålene vi er besatt av når det kommer til jul eller Valentinsdag gaver .
Ved å være singel unngår du de pinlige øyeblikkene når du ser at partneren din smiler falskt og takker for gaven som du trodde de ville elske. Det er enda verre når du kjøper julegaver for hans / hennes familie ... redselen for å ikke finne den perfekte gaven. I år bør du bruke de pengene på deg selv. Du vet nøyaktig hva du vil ha!

Du trenger ikke å late som du liker gaven partneren din ga degNoen ganger kan partneren huske noe du sa du ønsket deg for en milliard år siden, og så får du det. Du vet ikke hva som er verst, det faktum at han / hun er så begeistret for det, eller det faktum at du nå må fake et Oscar-verdig smil for å unngå å såre partneren din. Som singel, vil du ikke ha dette problemet .

Å sove over i foreldrenes husEnten du er på besøk i påsken, til en bursdag eller til jul, og bo med familien i helligdagene kan være vanskelig. Du slapper aldri helt av, eller så er det alltid slektninger rundt som ønsker å snakke eller finne på noe. Og hvis deres / dine foreldre er litt strenge kanskje du ikke får lov til å sove i samme rom som kjæresten. Og selv om du skulle gå lov til å dele rom, blir du påmint om den gylne regelen om å holde fingrene for deg selv! Hvem vet hvordan deres / dine foreldre vil reagere dersom de marsjerte inn på værelset uanmeldt og fant dere midt i en akt. Og veggene er kanskje ikke så tykke som du trodde. Det ville gjøre familiemiddagen enda verre.

Mer tid til familienNår man er i et forhold, må man noen ganger veksle mellom familiene, og det kan være skuffende hvis du ser frem til å se din familie. Selv om familien kan være irriterende, er de fortsatt din familie. Så nyt de dumme kommentarene og dine foreldres mas om at du må finne deg en partner, og kos deg mens du kan. Hvem vet hvordan din fremtidige partners familie vil være?


Mer tid til gamle vennerNoen ganger møter du kun dine gamle barndomsvenner når du besøker foreldrene dine. Og måtte slepe med partneren passer ikke alltid. . Eller, hva om partneren din ikke føler seg komfortabel med en haug med folk han / hun ikke kjenner? Du vil ikke kunne kose deg helt eller gjenoppleve gamle minner med vennene. Men er du singel så kan du det, så nyt det!


"Nyt de single øyeblikkene mens du kan!"


Ikke noe mas om at alt skal være spesieltSpesielt når det gjelder Valentines, føler noen et enormt behov for å gjøre alt spesielt og perfekt, og det kan være slitsomt. For mye mas om å ha den mest romantiske opplevelsen noensinne kan føre til skuffelse. Noen ganger har du ikke lyst til å ta fem den perfekte kjolen, skoene og sminken og gå på en fancy restaurant med stearinlys og roser, fordi kjolen passer kanskje ikke lenger, skoene er ubehagelige, og restauranten er full av folk og lyder så du og partneren vil ikke kunne føre en samtale allikevel. Noen dager, spesielt på helligdager, har folk mest lyst til å slappe av, sitte i joggebuksa , spise takeaway og se på T. Så nyt disse single øyeblikkene mens du kan!
Tilføy til favoritter
Fjern fra favoritter
Opprett en GRATIS profil idag!
Finn kjærligheten ved første klikk. Det venter over 40.000 single kun på deg :)