Ideer til den første daten

Ideer til den første daten
Du er gjør deg klar for din første date med din online match . Enten du har en ide om hva dere skal finne på, eller om du går helt i panikk over din mangel på ideer, er Greitdate teamet her for å hjelpe deg .

En god første date bør gi deg mulighet for å ha en samtale med den du er på date med, og samtidig ikke presse deg til å skulle snakke hele tiden. Man kan alltids velge den tradisjonelle middag og kino, men våre forslag er litt annerledes og vil gi deg noen ideer til dater som kombinerer gode muligheter for samtale og morsomme distraksjoner. Sjekk dem ut!
BowlingDet er en gammel klassiker, men en god en . Enten du er proff til bowling eller aldri har prøvd det før, er denne ideen god av flere grunner . Det er et avslappet miljø slik at du og din date også vil være både avslappet og komfortabel, noe som er veldig viktig på det den første daten. Ta på dere noen bowling sko og ha det gøy!

BrunsjSom et alternativ til en middags date, kan brunsj være perfekt for deg! En brunsj er mer uformell enn en middags date, som noen mennesker synes kan være litt ubehagelig. En brunsj fungerer jo som en middags date, men i en mer morsom og uformell tone. Også kan en brunsj vare så lenge eller så kort tid som du vil ha det til, og gir deg resten av dagen til å planlegge andre aktiviteter .

Se et live showEnten det er favorittbandet, en kommende stjerne, et teaterstykke eller en stand-up komiker, er et live show en av våre favoritt ideer til den første daten. Bare sørg for at du vet nok om din dates underholdnings preferanser før du velger dette alternativet . Hvis daten din ikke liker teknomusikk, bør du kanskje velge en annen type underholdning. I tillegg bør du alltid planlegge aktiviteten slik at dere har en sjanse til å snakke sammen mens dere nyter showet.

Akvarium / zooVi vet at dette kan høres ut som noe barn synes er gøy, men akvarier og dyreparker er perfekte steder for det første møte. Dere kan ha samtaler, mens dyrelivet er den perfekte distraksjon for eventuelle pinlige stillheter .

PiknikHvis været er bra kan den første daten være en piknik. Du trenger bare å finne et fint sted, ordne litt mat og nyte din date.En piknik er både for romantikere og for utendørs folk som er glad i naturen.

"En piknik er både for romantikere og for utendørs folk som er glad i naturen."


Et matlagingskursDenne ideen har blitt veldig populære de siste årene. Den gir mulighet for samtale og for partnere å bli kjent med hverandre, alt mens dere blir distrahert av oppgaven . Når dere er ferdig, kan dere ha et hyggelig måltid sammen! Men undersøk hva din date foretrekker av mat.

Go-kartFor de eventyrerne som er unge til sinns, er gokart det perfekte valget. Prøv bare å forestille deg noe som er mer moro enn å råkjøre rundt i en liten bil!
Tilføy til favoritter
Fjern fra favoritter
Opprett en GRATIS profil idag!
Finn kjærligheten ved første klikk. Det venter over 40.000 single kun på deg :)