Hvordan nyte å være singel

Hvordan nyte å være singel
Å være singel kan virke kjipt, men det behøver det ikke være. I stedet for å være trist og gå å vente på å møte den perfekte noen, bør du gjøre ting som gjør deg glad. Å være singel kan være fantastisk, spesielt hvis du vet hva du skal gjøre med fritiden din. Greitdate har samlet noen tips for alle dere single der ute, for å hjelpe og inspirere.
Ha det gøy med vennerNoen ganger, når man er i et forhold kan man få en tendens til å fokusere på sin partner for mye og glemme å være sammen med vennene sine. Nå er derfor det perfekte tidspunktet for å tilbringe mer kvalitetstid med dine venner. Å gå ut på byen, drikke drinker og prate i timevis, gå på shopping, delta i sportsaktiviteter eller bare ha en liten sammenkomst med alle dine single venner, er alle gode ideer.

Få deg en hobbyEnten det er en gammel eller en ny en, bruk litt tid på å hengi deg selv noe. Ta tilbake dine tidligere interesser!

Kom i formVi har alle en tendens til å si at vi skal begynne å trene neste uke, og før du vet ordet av det har det gått seks måneder, og du har fortsatt ikke har brukt ditt medlemskap i treningssenteret. Trening er ikke alltid hyggelig, noen ganger er det uutholdelig, men det lindrer stress som ingenting annet ... bortsett fra kanskje sex ☺. Så begynn å trene i treningsstudio eller ute i naturen, og du vil ikke bare føle deg bra, du vil også komme i bedre fysisk form.

Dra på turUtnytt at du ikke skal koordinere dine planer med noen andre, og reis på tur. Enten det er en langhelg eller en hel uke, reis ut på oppdagelse! Det er så mange flotte byer du kan besøke, selv med et lite budsjett : Göteborg, Amsterdam, Oslo, København, Brussel, Dublin, Helsingfors, Stockholm og Edinburgh, for å nevne noen. Reis et sted du alltid har ønsket å besøke og få noen gode minner!

"Reis et sted du alltid har ønsket å besøke og få noen gode minner!"


Slapp av med et TV maratonI tillegg til trening og turer, kan det også bare være deilig å bruke litt kvalitetstid foran TV. Det er så mange gode serier og filmer du kan se. Kos deg med non-stop TV moro, og du vil ikke angre på det! Velg blant de nyeste seriene, de gamle, utenlandske og eller de nasjonale, og ha det moro! Sørg for å ha masse kosemat og drikke før du går i gang med et TV maraton.

Unn deg selvDu sparer penger ved å ikke skulle kjøpe gave til en partner, så hvorfor ikke bruke noen av de pengene på deg selv? Unn deg selv, du fortjener det. Om det er noe du alltid har ønsket deg, men har aldri hatt muligheten til å kjøpe, eller noen nye ting som alle snakker om, kjøp den og nyt den. Hvem vet, snart er du kanskje ikke singel mer og da kan det være noen andre å kjøpe gaver til!
Tilføy til favoritter
Fjern fra favoritter
Opprett en GRATIS profil idag!
Finn kjærligheten ved første klikk. Det venter over 40.000 single kun på deg :)