Fra dating til et forhold

Fra dating til et forhold
For noen mennesker betyr begrepene " dating" og "forhold " det samme. For andre betyr det å date noe litt mer uformelt og kan innebære å møte andre mennesker, mens "å være i et forhold " indikerer en viss grad av seriøsitet og klar eksklusivitet. Og gå fra å ”bare” date til å være i et forhold kan være vanskelig, men hva folk flest sliter med er faktisk selve samtalen om overgangen fra uformelt til seriøst forhold.
For noen mennesker er det ganske tydelig, eller det kan virke sånn for én person i forholdet, men ikke for den andre. Folk har forskjellige meninger om hva tydelige tegn på et forhold er: å ha sex, møte foreldrene, møte hverandres venner, osv. Det hele kommer an på personen og hva de anser for å være overgangen til et forhold.

"Det er forskjellige måter å håndtere samtalen om forholdet."


Uavhengig av hva slags forhold du og din partner har, så synes noen mennesker det er godt å ha en åpen samtale og diskutere ting. Å være i et forhold betyr ikke at du trenger å flytte sammen, bli forlovet eller gift og har barn. For folk flest er det bare en enkel samtale som bekrefter at dere bryr dere om hverandre og at dere er eksklusive.

Det er forskjellige måter å håndtere samtalen om forholdet. I noen tilfeller, i de heldige tilfellene, er samtalen spontan. Du kan oppdage du befinner deg i en situasjon hvor du må erkjenne alvoret av situasjonen, for eksempel at du skal møte foreldrene og din partner vil være enig i at det er et stort skritt i et forhold. Og bingo, så var du ferdig med den samtalen☺

Hvis ikke du er så heldig, kan du bli nødt til å aktivt starte samtalen som klargjør hva slags synspunkt dere begge har på forholdet. Når det gjelder å starte denne samtalen, bør man ha et emne som gjør at samtalen sporer seg inn på det emnet du gjerne vil lufte. Du kan ikke bare ta partneren din og si "Hør her, er du seriøs eller kaster vi bort tiden? " Dette er ikke en god idé av flere grunner. Blant dem er det faktum at det høres ut som et ultimatum, og det høres ut som du har tenkt deg å avslutte forholdet hvis ikke partneren din gjør noe ekstravagant for deg. Det setter også et enormt press på partneren din til å svare på et uventet spørsmål om deres status som et par. Noen mennesker liker å ta sin tid når det gjelder å beslutte seg for at de er i et forhold, ikke fordi de er redde eller ikke vil, det er bare slik de er. Du må respektere det, være tålmodig og vise partneren din at du nyter tiden dere er sammen . Gi ham / henne litt tid til å finne ut av ting ... bare ikke for lenge. Du ønsker ikke å være sammen i mange år og fortsatt ikke helt vite om dere dater eller i et forhold!
Tilføy til favoritter
Fjern fra favoritter
Opprett en GRATIS profil idag!
Finn kjærligheten ved første klikk. Det venter over 40.000 single kun på deg :)