Familie sammenkomster

Familie sammenkomster
Familiesammenkomster kan være morsomt . Det vil si, med mindre det eneste din familie vil snakke om er din sivilstatus som singel , eller om du har med din nye kjæreste hjem for første gang . Greitdate teamet har kommet opp med et par tips, for å komme gjennom de vanskelige spørsmålene, slik at du kan nyte ferien med familien .
Foreldre er herlige, de elsker deg ubetinget og forventer ingenting tilbake... men de kan bare ikke slutte å spørre deg om disse irriterende spørsmålene. " Hvorfor har du ikke funnet deg en kjæreste? ", " Er du for kresen ? " , Og den mest irriterende replikken av alt " Du blir jo ikke yngre med åra" . Bare tanken på disse spørsmålene gjør at noen ikke ønsker å delta til familiesammenkomster . Men det er en måte å unngå disse vanskelige samtalene! Du kan være ærlig og bare si at du ikke har funnet noen som du har lyst til å bli sammen med ennå. Forklar at du ikke er kresen , og det er ikke noe galt med deg , men for noen kan det bare ta litt tid før man møter den rette.

Eller , du kan lyve og si at du har møtt en, men det er et nytt forhold , og du hadde ikke lyst til å introdusere ham/henne for familien helt ennå.. Når ferien er over , og du blir stilt flere spørsmål , kan du bare si at ting ikke fungerte, men du er håpefull om fremtiden .

Hvis noen i familien har en tendens til å analysere ( er kritiske ) dine valg , enten det er om din utdannelse, jobb, privatliv eller klærne dine, ta et dypt åndedrag, og hold hodet kaldt . Selvtillit er nøkkelen i disse situasjonene. I de fleste tilfeller hvor folk kritiserer andres valg, så er det fordi de er misfornøyd med sin egen. Så bare ignorer disse kommentarene, hold hodet høyt og slapp av!

"Kos deg med familien og ikke bry deg om de små tingene"

Kos deg med familien og ikke bry deg om de små tingene... de vil passere . En annen måte å unngå alle disse vanskelige samtalene kan være å planlegge turen . Ikke bruk all din tid i huset med tanter / onkler / søskenbarn . Ta en tur til byen, gå en tur eller møt noen gamle venner. Det er helt sikkert noen som ønsker å finne på noe, og så får du noen timer unna alle disse spørsmålene!

Møte familienNår man er i et forhold er det å møte hverandres familie et stort skritt , og bli invitert hjem til partneren i høytiden er et enda større skritt .

Å presentere kjæresten til familien er skremmende, men det kan være enda verre å være den som blir presentert.

Du bør alltid ha med en liten gave, til partnerens din familie, som takk for å ha deg som gjest. Du kan alltid velge en av klassikerne - vin , blomster eller dessert . Hvis du skal bo der i noen dager, kan man vurdere om man skal gi en litt større gave. Hvis partneren din har flere ideer til gode gaver, velg en som er gaven fra deg. Ikke gjør for mye ut av det, eller gjør det for ekstravagant og dyrt ... det er tanken som teller.

De vanligste spørsmålene til familiesammenkomster er , " Når skal dere gifte dere ? " , "Har du lyst på barn? " Eller " Når skal dere ha barn ? " Uansett om dere har vært sammen i tre måneder eller tre år er dette en privatsak, og du trenger ikke å svare på dem. Men, hvis du ønsker å svare på dem, bør du og partneren din snakke sammen på forhånd, for å unngå at ting blir enda mer vanskelig ved å komme med forskjellige svar .

Hvis du skal være der i noen dager ta med litt forskjellig klær, både uformelle og formelle. Du vet aldri hva familien har planlagt, så det er bedre å være forberedt og ha alternativer .

Hvis du ønsker å gjøre et godt inntrykk, så kan du tilby å hjelpe familien med husarbeid enten det er innkjøp av mat , matlaging eller å vaske opp. Ta hensyn og lytt til hva folk sier, vær oppmerksom på og forstå at din partners familie kan ha en annen måte å gjøre ting på, enn du er vant til. Finn en aktivitet som du har en felles interesse i, og foreslå det.

Du bør også prøve å starte samtaler med andre familiemedlemmer. Det er alltid bedre å prøve og være sosial, selv om det ikke kanskje ikke går så bra, enn å sitte i hjørnet og ikke snakke med noen.

Prøv og være deg selv, og ikke bry deg for mye om folks spørsmål. Nyt ferien, spis god mat og vær positiv.
Tilføy til favoritter
Fjern fra favoritter
Opprett en GRATIS profil idag!
Finn kjærligheten ved første klikk. Det venter over 40.000 single kun på deg :)