Det perfekte profilbilde

Det perfekte profilbilde
Du har utfylt profilsiden din, og det eneste som mangler er å finne et profilbilde. Det er ikke alltid like lett. Et bilde sier mer enn tusen ord, og du vil at disse ordene skal formidle riktig budskapet til dine potensielle matcher.

Her er noen råd fra oss i Greitdate for hvordan man får folk interessert i dine profilbilder.
2-4 bilder er nokVi vet at du ønsker å vise potensielle matcher hvor bra du ser ut i festantrekket, treningsklær, hverdags klær og det superkule Halloween kostymet, men det behøves ikke mer enn ca. tre bilder til å gjøre et førsteinntrykk. For mange bilder kan gi et signal om at du kun bryr deg om utseendet. Spar fotoalbumet til senere!

Ingen " selfies "Seriøst, selfies er et stort nei-nei når det kommer til online dating profil bilder. Og mens vi er i gang : ingen " duck face " eller " Schwarzenegger " heller. Det er alltid bedre å ha normale bilder av deg selv enn bilder som tyder på at du bruker altfor mye tid foran speilet. Velg litt forskjellige bilder : ha et portrett, så vel som et bilde av hele deg. Bilder fra en reise, eller bilder som viser din personlighet og interesser er ofte en god ide .

Hvis du ønsker å se noen virkelig morsomme dårlige selfies , sjekk ut denne Twitter-kontoen.

Hvis du ønsker å finne ut hva våre fotografier faktisk sier om oss, sjekk ut denne korte videoen fra den engelske Channel 4 -programmet Science of Attraction:

Smigrende bilderDette høres kanskje selvmotsigende ut i forhold til våre tidligere råd, men vi ønsker bare å sørge for at bildene dine gjenspeiler den beste utgaven av deg. Unngå bilder med overdreven sminke, rare vinkler eller hvor du er tilgjort på en eller annen måte. Bildet bør være bra, men ikke helt perfekt, det skal heller ikke se ut som bildet du har på CV. Hvis du tar et bilde i leiligheten din, så sørg for å sjekke hva som er i bakgrunnen!

Ikke rediger bilderPrøv å unngå å klippe i bildene, spesielt når man klipper andre mennesker ut er det er vanligvis lett å se når bildene har blitt redigert. Folk kan mistenke at du har klippet ut en ekskjæreste eller lignende. Husk, ny start, nytt bilde!

Det er ok å inkludere venner i et bildeDu kan vise bilder sammen med en venn eller venner, men de fleste bildene burde være av deg. Bilder med masse forskjellige folk kan føre til forvirring og kan gjøre det vanskelig for folk som ikke kjenner deg å bli sikker på hvem av dem du er.

Bruk nye bilderSørg for at bildene dine viser hvem du er i dag . Ikke legg ut et flott bilde fra videregående fra fem år siden! Dine potensielle matcher bør se hvor flott du er i dag. Hvis du på et tidspunkt skal møte en match, er det en fordel at din match er i stand til å kjenne deg igjen.

Før du går videre for å fullføre profilen din, sjekk ut denne hysterisk morsomme videoen av hva du ikke skal si på din online-profil . Noen ganger kan det å snakke for lidenskapelig om dine hobbyer og interesser bli litt for mye. Se her
Tilføy til favoritter
Fjern fra favoritter
Opprett en GRATIS profil idag!
Finn kjærligheten ved første klikk. Det venter over 40.000 single kun på deg :)