Om Greitdate.no

Greitdate.no finner perfekte match til en god date!

På tradisjonelle datingsider sitter singler i månedsvis og skriver og snakker sammen i lange perioder - før de så møtes og ender opp med å konstatere, at den andre personen ikke var som man hadde håpet på og drømt om. Hos Greitdate.no har vi funnet løsningen.

Hos Greitdate.no skal man ikke søke blant tusenvis av profiler for å finne en god date.

- Her skapes de beste kontaktene ved bruk av ny teknologi.


På Greitdate.no handler det om verdier og holdninger

Mange single har problemer med å formidle seg selv, og ender med å skrive en håpløs profil, som ingen gidder svare på. Hos Greitdate.no er det helt anderledes. Her skal man forholde seg til en rekke utsagn, hvor de svarene man gir, hjelper en søkemaskin med å finne frem til den eller de personene, som matcher din egen profil.

Når vårt system finner profiler som matcher dine ønsker, vil du automatisk få beskjed.

Teknik utviklet av kvinner

Hos Greitdate.no skal man definere sine holdninger til en rekke utsagn via et omfattende spørreskjema. F.eks.; Jeg vil helst bo i en storby, eller Jeg vil ha flere barn. Under hvert utsagn er det en vannrett slide, som man ved hjelp av sin mus skyver til det punktet, hvor man synes det matcher sin egen holdning. Denne måles i prosenter, og deretter matcher søkemaskinen de profilene som passer til din egen.

Firmaet bak Greitdate.no

Greitdate.no ble startet i 2005 av Kira Linderoth og Marianne Hauge Jørgensen. I dag drives hjemmesiden av firmaet Greitdate.no ApS, som holder til i Aalborg.

Greitdate.no ApS

Adelgade 12, 1
9000 Aalborg, Danmark
CVR: 33872801
support.greitdate.no

Greitdate.no Greitdate.no Greitdate.no Greitdate.no

Opprett en GRATIS profil i dag!

Finn kjærligheten ved første klikk, det er over 40.000 single som kun venter på deg :)

Jeg er en:
Og søker en: