Uvaner kvinner hater

Uvaner kvinner hater
Kjære mann, denne artikkelen er til deg ...mer eller mindre. Vi sier ikke at jenter ikke også har irriterende vaner, vi sier bare at gutta har flere! Når du er i et forhold, bør du ikke bli for komfortabel med din oppførsel. Følgende liste over vaner er de som kvinner synes er mest irriterende, og dette må stoppe ... nå !
Etterlate rot overaltEnten det er rot på badet etter å ha brukt det, tallerkener som ikke er vasket eller et prosjektarbeid spredt ut over alt, menn har en tendens til å bare forlate ting når de går. Gutter, dette må stoppe. Vi sier ikke at jenter er bedre. Faktisk, de er rotete som faen, men prøv og rydd opp etter deg selv. Du scorer poeng for å holde leiligheten ren.

Berøring eller justere på utstyretIkke vær bekymret, dine edle deler har det fint, så slutt å kontrollere dem hvert femte minutt! Men hvis du må klø, vær diskre . Kvinner kan også ha disse behovene innimellom, men de gjør dem privat. Dette bør dere gjøre også.

"Vi elsker deg, men ærlig talt føles det som vi kun har din oppmerksomhet når visse ord blir uttalt : alkohol , mat , sex og sport"


Raping og fisingAh, gleden av å være i et forhold. Noen ganger må man bare slippe en liten fis, men ikke gjør det foran oss med mindre det er absolutt nødvendig. Gå på do eller ut på verandaen! Når det gjelder raping, vet vi måltidet var godt, men det finnes andre måter å gi komplimenter på. Hold raping til et minimum , og ikke gjør det som en spøk .

Selektiv lyttingHva er greia med selektiv hørsel? Vi elsker deg, men ærlig talt føles det som vi kun har din oppmerksomhet når visse ord blir uttalt : alkohol , mat , sex og sport.
Ja, kvinner har et sterkt ønske om å snakke om sine følelser, men noen ganger lønner det seg å være en god lytter. Tilkall venninnen hvis hun begynner å snakke for mye, men ha litt tålmodighet med henne også. Finn en balanse og være en oppmerksom kjæreste .

Legg merke til de små tingeneGi kvinnene i ditt liv litt mer oppmerksomhet. En liten kommentar til de små tingene, som for eksempel en ny frisyre eller en ny kjole, eller spør hvordan hennes dag på jobb har vært, og du får massevis av poeng for det. Sleng med et oppriktig kompliment en gang i blant, og du er en super kjæreste!

Den vandrende øyeVi skjønner at det ligger i deres natur å se på kvinner. Vi er også fascinert av jenta i trange jeans foran oss i butikken, men vi står ikke å glor konstant på rumpa hennes i 10 minutter. Et tilfeldig blikk er greit innimellom, men å stirre på hver eneste forbipasserende kvinne er definitivt ikke greit .

I de tilfellene hvor dere måtte ha et forklaringsproblem til dama, kommer her et fint eksempel på hvordan man kan fikse det. En gjør- det -selv, håndlaget gave er en perfekt måte å vise kvinnen i ditt liv du bryr deg om henne . Også er det ikke noe mer sexy enn en mann som vet hvordan man skal gjøre ting. Sjekk ut noen ideer nedenfor: Her
Tilføy til favoritter
Fjern fra favoritter
Opprett en GRATIS profil idag!
Finn kjærligheten ved første klikk. Det venter over 40.000 single kun på deg :)