Steder du må se

Steder du må se
Alle elsker å reise. Å reise handler om å oppdage nye steder, nyte maten og musikk i en ny by og suge inn atmosfæren eller solen. Enten det er en helgetur eller en lengre tur, burde alle bruke litt tid på å reise. Her er Greitdate’s top tre populære feriesteder som vi er sikker på vil falle i smak.
SkottlandAlle reiser alltid til England og snakker om hvor fantastisk London er. Hva med å oppleve fantastiske Skottland? Du kan tilbringe en langhelg i Edinburg, være der under ’Hogmanay celebrations ’ (Skottlands tradisjonelle nyttårsaften fest) eller vandre litt rundt i Glasgow , Inverness eller noen av Skottlands vakreste øyer. Uansett hva du velger, vil du ikke angre på det! Skottland er et land med variasjon og er ideell for både unge og gamle, naturentusiaster, historieinteresserte og musikkentusiaster.

Noen av severdighetene og steder å besøke:

- The Edinburgh Festival - i tre uker i august, et stort utvalg av musikk, opera, teater og dans blir arrangert for både besøkende og lokalbefolkningen.
- Itillegg til deres vakre landskap , er Skottland også kjent for deres nattelivet. Glasgow er Skottlands største og mest pulserende by med et travelt natteliv som består av tradisjonelle puber , trendy kafeer, barer og en rekke nattklubber. Aberdeen, den tredje største byen i Skottland, er en universitetsby med en blomstrende hær av unge mennesker og er kjent for å være sentrum for levende musikk i Skottland med levende musikk av alle slag.
- Den beste festen i Skottland er den skotske feiringen av Hogmanay (eller nyttårsaften), en fest som kombinerer tradisjon med moderne hedonisme. Tidlig nyttårsaftenfolk går folk ut i gatene for å feire, når det nye året nærmer seg, blir festen ganske vill og det blir avfyrt tradisjonelt fyrverkeri og raketter.
- Du bør også besøke det skotske bondelandet. Det er blant annet Loch Ness, det skotske høylandet og flere slott proppet med historie og legender.
- I Skottland må du ikke gå glipp av den tradisjonell skotske maten og drikkevarene. Vi mener selvfølgelig deres mange whiskydestillerier og haggis. Hvis du vil prøve noe annerledes, så bør du prøve en frityrstekt Mars bar!


PortugalHvis du ønsker å besøke en solrik, morsom, vakker og kulturell by, er Lisboa det perfekte valget for deg. Den har en god atmosfære, sjarm, strender, kulturminner, fantastisk mat og pulserende natteliv.

- I Bairro Alto distriktet i Lisboa finner du mer enn 250 barer langs gatene. Sørg for å stoppe og lytte til litt Fado musikk .
- Lisboa var en gang mest kjent for sin kjærlighet til tørket torsk (klippfisk/ bacalhau), i dag kan Lisboa tilby alt fra gamle kafeer og tavernaer, til dyre og flotte restauranter. Sjømat er et must i Lisboa , som i resten av Portugal .
- Du må prøve de berømte Paiene. Du kan enten følge lukten av deilig godbit eller linjen av folk på vei til Pasteis de Belem, et 170 år gammelt bakeri som har spesialisert seg på portugisiske paier med en karamellisert topp.


- Lisboa er det perfekte stedet å nyte luften fra Atlanterhavet, sole seg og både i bølgene på en av deres mange strender .
- Du bør også besøke Sintra. Mindre enn en time fra Lisboas hovedstasjon, ser Sintra ut som om det kom ut av et eventyr. Det har fjell, eksotiske hager og palasser, og er perfekt for en dagstur .


- Når du er i Lisboa , bør du også ta en tur med den gamle trikken, trikk 28. Den tar deg med på et eventyr rundt i byen og er en fin måte å se noen severdigheter.


BelgiaHva er bedre enn belgisk øl og vafler? Hva med belgisk sjokolade eller moules frites (blåskjell og pommes frites)? Alt er deilig i Belgia. Hvis Brussel er for populært eller politisk for deg, er Brugge en skatt som venter på å bli oppdaget. Kun en time fra Brussel med tog, er byen perfekt for en weekend getaway.

- Arkitekturen i byen Brugge er fantastisk. Sørg for at du besøker Klokketårnet i Brugge, et middelaldersk klokketårn i sentrum av byen. Det kan være litt vanskelig å klatre til toppen, men utsikten er verdt det. Det er også verdt å ta en titt på vindmøllene fra det 18. århundre.
- Sammen med sjokolade og vafler, som er et must i Brugge, bør sjømat og blåskjell også være på listen.


- Brugge bør ses fra vannet, så sørg for at du tar en båttur. Derfra kan du nyte byens historie, en salig blanding av arkitektoniske stiler, romansk, gotisk og barokk, så vel som byens mange lavtliggende broer.
Tilføy til favoritter
Fjern fra favoritter
Opprett en GRATIS profil idag!
Finn kjærligheten ved første klikk. Det venter over 40.000 single kun på deg :)