Sikkerhet først

Sikkerhet først
Dating er og bør være gøy. Men når man dater online må man ta noen forholdsregler for å beskytte seg selv. Det handler ikke bare om voksne som jakter på mindreårige, men også om folk som er gift som fremstiller seg selv som single, folk på jakt etter et kort og hett møte og ikke et langvarig forhold, så vel som svindlere som prøver å bruke online relasjoner for finansiell gevinst.

Følgende er noen råd som vi hos Greitdate anbefaler du følger for å sikre at du har et lykkelig og trygt miljø der du kan utvikle dine vennskap og relasjoner.
Avslør personlig informasjon over tidGreitdate skjønner godt, at når du møter en ny person , spesielt en du ønsker å ha et personlig forhold til, ønsker du å vite alt om dem. Du ønsker også at de skal vite alt om deg, om dine sære vaner og TV-programmene du elsker. Eller kanskje du ønsker å snakke om den irriterende kollegaen . Imidlertid vil vi råde deg til å vente med å gi for mange detaljer for fort. Profilen din bør være nok til å starte med . Når du begynner å bli kjent med en ny person, kan du selvfølgelig snakke om hva du vil, men vi vil oppfordre deg til å begrense deg fra noen emner. For eksempel personlige opplysninger (din adresse, telefonnummer , ditt universitet / arbeidsplass ) skal være personlig, og du bør ikke dele denne informasjonen med noen før du har blitt kjent med dem veldig godt og har et etablert forhold. Ikke snakk med noen som presser deg om personlig informasjon eller forsøker å få deg til å avsløre dem.

"Vent til du føler deg komfortabel, har nok informasjon om hverandre, og dere begge ønsker å møte hverandre."


Bli kjent med personen før et møteSelv om du kanskje føler at du har funnet en god venn hos Greitdate, eller til og med din fremtidige kjæreste bør du kun møte en person når du er klar. Du er ikke forpliktet til å møte noen personlig, uansett hvilket nivå av online intimitet du deler. Vent til du føler deg komfortabel, har nok informasjon om hverandre, og dere begge ønsker å møte hverandre.

Tips en venn eller et familiemedlemNår du har bestemt seg for å møte en person du har møtt online, er det alltid best å fortelle noen om ditt kommende møte. Tips en venn eller et familiemedlem om hvem du skal møte, hvor du skal og når du kommer tilbake.

Ta med deg en vennÅ ha med seg en venn kan hjelpe deg til å roe ned nervene man typisk har når man endelig skal møte hverandre. Det er også godt å ha en venn i nærheten hvis du er på vei til en større forsamling hvor du ikke kjenner noen. På denne måten kan dere holde et øye med hverandre, eller hvis daten ikke går så bra kan vennen din holde deg med selskap.
Hvis du møter en du har møtt online i en mer intim setting (kun dere to på date), kan du likevel be en venn om å bli med, men de kan sitte på et annet bord. På den måten kan du slappe av, snakke og fokusere på daten din men fortsatt ha venner i nærheten.

Møt hverandre på et trygt og offentlig sted
Et fint, romantisk, hjemmelaget måltid høres flott ut, men spar det til senere. Deres første ansikt - til - ansikt date bør være uformelt, avslappet og på et offentlig sted. Møt for en kaffe eller et lett måltid. Å gå på kino er gøy, men det er bedre å velge et sted hvor du kan snakke og bli bedre kjent med hverandre.

Drikk med måteHvis du velger å gå til en bar på første date, vær forsiktig med hvor mye du drikker , da dette kan påvirke din evne til å ta gode beslutninger. Aldri forlat din drikke eller maten uten tilsyn. Har dere nettopp begynt å bli kjent med hverandre, er det bedre å ikke innta alkohol eller kun i små mengder. Det er ikke sikkert din date er komfortabel med å drikke på den første daten, og du bør respektere den beslutningen og kanskje heller drikke alkoholfrie drikkevarer. Du har massevis av alternativer å velge mellom: te , juice , frappuccinos, cappuccino, Moccas , latte alt mulig. Så lenge du er både avslappet, komfortabel og føler deg trygg, vil daten din gå bra!

Vær forsiktig og ta hensynVær ansvarlig når du møter nye mennesker. Vær oppmerksom på hva personen du skriver med forteller deg . Hvis du ikke tror personen er ærlig, bør du stoppe kontakten. Det er viktig at du føler deg trygg og sikker. Hvis personen ofte unngår å svare direkte på spørsmål om deres alder eller sivilstatus, har du all rett til å stoppe kommunikasjonen.
Kjærlighet og relasjoner er fantastisk, men vær forsiktig og ikke bli blind av kjærligheten. Stol på din intuisjon.
Ikke bli intim med noen for tidlig. Dersom dere begge velger å gå den veien, vær smart og beskytte deg selv.
Tilføy til favoritter
Fjern fra favoritter
Opprett en GRATIS profil idag!
Finn kjærligheten ved første klikk. Det venter over 40.000 single kun på deg :)