Party spill

Party spill
Enten du er vert for en single eller en parfest, trenger du fire ting for å gjøre det perfekt: mennesker, mat, drikke og spill!

Vi vil la deg bestemme de tre første, men i tilfelle du trenger litt inspirasjon når det kommer til spill ideer, så har Greitdate flere forslag!
KaraokeAlle elsker karaoke. Det handler ikke om å kunne synge, men om å ha det gøy og synge med selvtillit, selv om du ikke nødvendigvis er super god til det.

Reglene for karaoke er enkel:
• Velg en morsom sang - alle elsker og kan " My Heart Will Go On" , men en karaokekveld er ikke tiden for å mimre om Titanic, så velg heller en kjent og munter sang, en som andre kan synge med på .
• Du må kunne teksten til sangen.
• Drikk et par drinker før du går på scenen – lidt ekstra mot er alltid en god idé, men ikke overdriv.
• Ikke stirr på skjermen hele tiden - du trenger ikke å kunne hvert ord til en sang. Oppfordre dine venner til å hjelpe deg med deler du ikke kan.
• Ha det gøy - karaoke er en morsom aktivitet, enten du er med gamle eller nye venner, så ikke gruble for mye over hvilken sang du skal velge, bare kos deg.


Mimelek og pictionaryDisse gjettelekene kan være gøy, men vær klar over venner som kan være litt over entusiastiske om å vinne. Du ønsker ikke å ha en Monica situasjon (se klipp under) !

Reglene for mimelek:
• Del inn i lag på to personer. Den ene på laget mimer en film, TV-serie eller tittelen på en bok uten å lage en lyd, mens den andre på laget gjetter hva som blir mimet.

Reglene for Pictionary
• Dette spillet krever litt forberedelse. Du kan bruke en Pictionary Word Generator, dette finnes på nettet, noe som sparer deg bryet med å komme opp med egne ord.
• Del inn i lag med to eller flere personer. En på laget får et ord og forsøker deretter å tegne et bilde av ordet. De andre på laget skal gjette. Det kan være alt fra et dyr, en gjenstand eller en film eller musikk tittel til navnet på en kjendis.

Ta en titt på videoene nedenfor om disse to spillene.

Pictionary
MimelekGjett ParDette spillet er designet for par fester med par som synes det er greit å avsløre noen private opplysninger om seg selv. Derfor skal dette spillet spilles med nære venner du ikke har noe imot å dele hemmeligheter med.
Slik spiller du:
• Hvert par skal skrive noen unike og kanskje ukjente fakta om deres forhold på et stykke papir . Dette kan være grunnleggende fakta , slik som " vi møttes på nettet " eller "vi har film og pizza kveld hver fredag ", til noen mer private fakta, slik som " vi ble forlovet i senga " eller "vi begynte å date etter en one- night stand " . Hvis du spiller med virkelig nære venner, og ønsker å gjøre spillet enda mer moro, kan du selv avsløre noen mer intime fakta, som for eksempel favorittposisjoner, rare steder du har hatt sex, hva som tenner deg, osv. Vær oppmerksom på hvem du skal spille spillet med selv ... hvis du ikke ønsker å avsløre for fremmede at du liker å ha sex på kino!
• Deretter får hvert par en sjanse til å gjette hvilke fakta som passer til hvilket par. De som gjetter mest riktig vinner!


Drikkespill
Noen ganger er det de enkleste spillene som er mest gøy. "Jeg har aldri " eller ved forskjellige spill som involverer kort eller terninger, kan du finne en rekke drikkespill på nettet, og noen kan til og med passe festens tema! Tyler og Justin står bak det morsomme drikkespillet nedenfor!

Tilføy til favoritter
Fjern fra favoritter
Opprett en GRATIS profil idag!
Finn kjærligheten ved første klikk. Det venter over 40.000 single kun på deg :)