Online Dating video guider

Online Dating video guider
Greitdate teamet har skrevet om profil tips, do’s and dont’s til første meldinger og mye mer. I denne artikkelen har vi samlet en liste over noen video guider som vi tror kan være nyttig for alle single der ute som er ute etter vennskap og kjærlighet. De sier at " et bilde sier mer tusen ord " ... la oss håpe disse videoene er enda bedre!
Science of AttractionScience of Attraction er en interessant serie med videoer som forsøker å forklare tiltrekning. Videoene prøver spesielt å gå dypere inn lydene og luktene som er relevant under tiltrekning, samt hvordan tiltrekning er manifestert av profilbilder. Serien er presentert av britiske illusjonist Derren Brown .
Du kan se videoer på YouTube på: Science of attraction, eller på seriens nettside her: Science of attractio

Hvordan vinne på Online DatingHanna Fry viser deg hvordan matematikk kan hjelpe i online dating. Hun snakker også om ulike misoppfatninger, for eksempel at de mest attraktive menneskene får mest oppmerksomhet!
Se hennes video her: Hanna Fry video

Hvordan finne din drømmemann: Online Dating TutorialDenne videoen er lagt ut av Sally Lyndley og gir råd om hvordan å skape den perfekte online dating profilen for å tiltrekke din drømmemann. Sally og hennes søster har begge funnet kjærligheten gjennom online dating, derfor tilbyr de deg sine erfaringer og tips. Se videoen ved å klikke på linken nedenfor: Sally Lindley film

Hvordan forbedre din dating profil - for menn og kvinnerVi anbefaler også disse to guidene, en for menn og en for kvinner, om hvordan du kan forbedre din online-profil. Disse er fra Sarah, Cupid sin dating coach. Klikk på linkene nedenfor for å se hennes filmer:
Dating coach
Dating coach

Hvordan jeg hacket online datingOg til slutt , for de av dere som har gitt opp online dating og dating generelt, har Amy Webb en flott historie for deg. Hennes video for TED Talks er morsom, ærlig og fremfor alt viser den deg at en lykkelig slutt er mulig. Vi anbefaler sterkt at du ser hennes video. Følg linken nedenfor:
Amy Webb
Tilføy til favoritter
Fjern fra favoritter
Opprett en GRATIS profil idag!
Finn kjærligheten ved første klikk. Det venter over 40.000 single kun på deg :)