Når et forhold er slutt

Når et forhold er slutt
Noen ganger er det på tide å gå fra hverandre og det føles greit, andre ganger kommer det som et sjokk for en av partene. Enten du knuste noens hjerte, eller noen knuste ditt, er Greitdate teamet her for å hjelpe med noen råd.

I en undersøkelse publisert i ’Journal of nevrofysiologi’ mener de at traumer fra et brudd, kan være alvorlig fordi å bli avvist av en du elsker påvirker primitive deler av hjernen forbundet med motivasjon, belønning og avhengighet. Denne studien forklarer de smertefulle følelsene som følger med et brudd, samt ekstrem atferd som kan være et resultat av det hele.

Nedenfor nevnes noen måter man kan lege sårene på og få det bedre etter et brudd, samt noen råd om hva du ikke bør gjøre rett etter et brudd.
Det tar tidIkke tro at ting vil bli bra igjen med en gang . Gi deg selv litt tid til å sørge over tapet av et vennskap og et forhold. Det er bedre å sørge nå enn å prøve å unngå disse uunngåelige følelsene.

Ikke gå inn i et nytt forhold for tidlig etter et bruddDet er en forskjell på å nyte din nylige singel status (pass på at du er forsiktig og beskyttet! ) og å få følelser for en ny og hoppe rett inn i et nytt forhold. Det kan føles som du har god kjemi med noen, men det kan passe dårlig akkurat nå, så ta det litt rolig i starten hvis det nye forholdet skal ha en sjanse.

Fjerning av minner og ting som relaterer seg til det gamle forholdetEnten det er bilder, kort og brev eller gaver, hvis du ikke ønsker å kaste dem, gi dem til en venn som kan passe på dem i mellomtiden. Ikke kast og ødelegg alt, kanskje du senere vil angre og ønske du hadde beholdt et par minner. Hold hodet kaldt!

Ikke post alle tanker og følelser på FacebookSosiale medier er fantastiske, det gir oss muligheten til å dele gode øyeblikk med venner og holde kontakten . Men ikke alle trenger å vite alt du tenker og føler rett etter et brudd. Noen ting er bedre usagt eller sagt til en betrodd venn. Det kan være veldig vanskelig, ikke bare for deg, men også for dine venner hvis du skriver personlige ting om bruddet eller ekskjæresten på nettet.

Stol på venner, men ikke slit dem ut
Det er alltid godt å ha venner i tøffe tider. Men prøv å ikke fokuser for mye på deg selv. Ikke bruk all din tid på å gråte eller snakke stygt om ekskjæresten, bruk litt tid på å lytte til dine venner også. Det kan være de også går gjennom en tøff tid, eller de kan ha noen glade nyheter de ønsker å dele med deg, men er bekymret for hvordan du vil motta den.

"Tenk positiv og tenk på fremtiden din. Nyt livet og ikke bry deg om fortiden."


Få deg en hobbyDette er en flott måte å få tankene dine over på noe annet. Lær og male eller ta et matlagingskurs, lær å spille et instrument eller ta dansetimer, eller meld deg inn i et treningsstudio, mulighetene er uendelige. Bare det å ta det første skrittet, komme seg ut og distrahere deg selv med en morsom aktivitet!

Ikke gjør noe dramatisk, eller ta store livsforandrende avgjørelserNår man nettopp har slått opp med noen, kan man bli desperat etter en løsning som får deg ut av den dårlige situasjonen. IKKE gjør drastiske endringer i livet ditt, som å få en ny frisyre (damer, dere vet bedre enn å løpe til frisøren), slutte på skolen eller si opp jobben eller flytte.

Ta en kort turI forlengelse av tidligere råd om å ikke ta noen forhastede avgjørelser, anbefaler vi heller en hyggelig, avslappende helg borte. Det hjelper ofte å bare komme litt vekk. Du kan ta med deg en venn, det er alltid bedre å ha støtte i slike tider. Det er best at turen ikke varer så mye lenger enn en helg da du kanskje fortsatt kan være litt sårbar. Vent til du føler deg litt bedre, og du vil nyte turen mye mer.

Tenk positiv og tenk på fremtiden din. Nyt livet og ikke bry deg om fortiden.
Tilføy til favoritter
Fjern fra favoritter
Opprett en GRATIS profil idag!
Finn kjærligheten ved første klikk. Det venter over 40.000 single kun på deg :)