Morsomme dating historier

Morsomme dating historier
Er du nervøs for din kommende date, eller har du bare lyst til å lese noen morsomme historier som vil gjøre deg glad for at du er singel? Greitdate teamet har samlet noen av våre favoritt dating historier, både gode og dårlige. Les dem for å få en god latter!
The Huffington Post har en samling av morsomme online dating historier. Du kan lese alle ved å følge linken nedenfor :

Funny dating stories


Det ser ut til at gutta er ikke de eneste som kan være litt rare på dater. AskMen Magazine har publisert en liste over sine absolutte verste dating historier, som du ikke kan unngå å le av. Sjekk ut deres topp 10 ved å klikke på linken nedenfor:

Top 10 worst dating stories


En perfekt samling av korte, men utrolig morsomme historier. Vi advarer, noen historier går fra å være morsomme, til merkelige til å være helt utrolige!
Klikk på linken under for å lese dem :

Online dating horror stories


Dette nettstedet har samlet de morsomste og verste dating historiene, fra lesere fra hele verden :

Single for a reason


Marie Claire har den beste samlingen av verste dating historier noensinne. Fra ille til verre og til helt forferdelig, du må lese dem for å tro det:

Bad date stories


Hvis du behøver en morsom video som viser begge sider av en date, er dette noe for deg. Denne herlige morsomme videoen viser to dater som er beskrevet fra både den kvinnelige og den mannlige synsvinkel ... med hysterisk morsomme resultater!

Youtube film
Tilføy til favoritter
Fjern fra favoritter
Opprett en GRATIS profil idag!
Finn kjærligheten ved første klikk. Det venter over 40.000 single kun på deg :)