Hva man ikke skal gjøre online

Hva man ikke skal gjøre online
Det finnes mange tips der ute når det kommer til online dating. De fleste av dem fokuserer på hvilket bilde du skal velge som ditt profilbilde, hva som skal inkluderes i din online profil og så videre, men du finner sjelden råd om hva du ikke bør gjøre. Greitdate teamet har derfor kommet opp med noen nyttige råd. Les tipsene under og deretter kan du prøve å å rette på eventuelle feil du har gjort mens du har datet online.
Vær ærligVær ærlig om dine intensjoner. Vær tydelig på om du er ute etter en hook -up, vennskap eller et langvarig forhold. Du vil sannsynligvis ikke selv like det hvis noen sa at de ønsket et forhold og du senere oppdaget at det de egentlig ønsket var litt moro.

Ikke bruk gamle profilbilderDet er veldig viktig å bruke nyere bilder som profilbilder. Bildet fra videregående er sikkert flott, men det var for ti år siden, og du har forandret deg. Finn eller ta et nytt flatterende bilde av deg selv som viser hvordan du ser ut nå. Folk liker best når andre er ærlige. Og hva gjør du hvis dere på et tidspunkt bestemmer dere for å møtes, så vil kanskje den du skal møte undre seg over bilde, og lure på hvor gammelt det er, og dermed også begynne å lure på om det er andre ting i profilen din du kan ha løyet om!

Ikke overdrivIkke pynt på sannheten for å imponere noen. Det vil bare føre til skuffelse. Hvis du er misfornøyd med noe i livet ditt, trenger du ikke å legge det ut på nettet, eller lyve om det. Du kan vente med å fortelle til dere har blitt litt kjent. Det er bedre å utelate en liten ting enn å regelrett lyve om noe. Ved "småting", mener vi ikke sivilstatus! Alltid vær ærlig på om du er singel eller ikke. Lyv heller ikke om ting som er lett å finne ut av, som alder, høyde og vekt. Det er stor forskjell på å være 185cm og 160cm høy. Under temaet små løgner og overdrivelser, viser bildet under de vanligste løgnene folk forteller i sin online profil.

Gjør selv en innsatsI stedet for å klage på de meldingene du mottar fra matcher du ikke mener er passende for deg, søk og send meldinger til noen mennesker selv. Ta saken i egne hender!

Når du avviser noen, ikke vær slemDet er både en riktig og en feil måte å avvise folk på, både i den virtuelle og den virkelige verden. Vær ærlig, men grei. Noen ganger er det best å si takk og at det var hyggelig å møtes, og ønske dem lykke til videre i sine søk.

Ikke gi for lite informasjonDet er viktig at du finner den rette balansen mellom for lite og for mye informasjon. Hvis du ikke har nok informasjon i din profil eller i spørreskjemaet, kan du få et bredt spekter av matcher. Å utelate for mye informasjon vil skade sjansene for å finne en god match. Legg til noen fakta om deg selv slik at folk er i stand til å kommunisere med deg om felles interesser. Men pass alltid på å ikke del for mye av deg selv.

SikkerhetDette gjelder ikke bare det må å dele informasjon, men også til hvordan du imøtekommer dates. Når du deler fakta om deg selv forsøker du å male et bestemt bilde av deg selv. Nevner du at liker sport, for eksempel at du liker å spille tennis hver helg, så ikke fortell hvor du spiller hver helg. Det er privat informasjon som du ikke bør diskutere første gangen du kommuniserer med en match. Når det gjelder dater, bør du fortelle noen (venner eller familie ) om dine planer. Fortell dem hvor og hvor lenge, og ha alltid telefonen med deg.

Bruk vennerVennene dine bør være involvert i online dating prosessen. De kan hjelpe deg til å skrive din profil ved å tilby råd eller korrekturlesing, kan de bidra til å evaluere dine online matcher og viktigst av alt kan du fortelle dem om hvor og når og andre detaljer angående et kommende møte med en match.

Vær positivÅ være negativ hjelper aldri. Det er greit å klage over små ting, men ikke snakk konstant om dine problemer på jobb, irriterende naboer eller familieproblemer. Prøv å være positiv og glad, men være tro mot deg selv.

Unngå å bruke klisjeer i profilen dinLange turer på stranden, lytte til all slags musikk, å være like glad for å gå ut og feste som å være hjemme med en flaske vin og en god film - alle skriver dette, og det er ikke bra nok. Klisjeer er klisjeer fordi de er sanne, men de er også kjedelig og hjelper deg ikke med skille deg litt ut fra de hundrevis av andre menneskene som også liker lange turer på stranden. Vær litt mer spesifikk når du beskriver dine hobbyer og interesser. I stedet for å skrive at du liker " lange turer på stranden ", nevn en flott ferie du har vært på. Ingen elsker alle typer musikk, nevn isteden et favoritt band du har hørt live eller et album som alltid rører deg. Skriv sanne og interessante ting om deg selv som viser at du er annerledes.
Tilføy til favoritter
Fjern fra favoritter
Opprett en GRATIS profil idag!
Finn kjærligheten ved første klikk. Det venter over 40.000 single kun på deg :)