En fangende første melding

En fangende første melding
Når du har skrevet din dating profil, er du bare halvveis ferdig! For å lykkes, må du være proaktiv. Ikke vent på at din match skal kontakte deg, være dristig og ta selv kontakt først. Det er ikke så lett som det høres ut. Du må sørge for at meldingen din blir lest, og at mottakeren blir interessert nok til å svare. Greitdate har noen nyttige tips når det gjelder å skrive den riktige første meldingen, som er så viktig.
Emnefeltet må være interessantVær klar over at det første den du skriver til vil se er det som står i emnefeltet. Vi har alle prøvd de tradisjonelle emnelinjene som " hei" eller " hva skjer? " Eller "hvordan går det? ", Så prøv å unngå disse.

En kort, men søt første meldingIkke skriv en generell og kjedelig melding og send til alle du er interessert i. Ta deg god tid og les gjennom profilen til den du vil skrive til og send et personlig og gjennomtenkt budskap, noe som viser at du er interessert i dem som person og ikke bare i personens profilbilder.
De første meldingene bør være korte, men søte. Du trenger ikke å resitere hele profilen tilbake til dem, men vis at du har lest den, og fant det interessant og engasjerende.

Bruk av smil / akronymer" Alt med måte " regelen gjelder her. Ikke overdriv med tekst eller bruk akronymer som noen mennesker kanskje ikke er komfortable med. Du skriver heller ikke til din bestevenn om hvor dere skal møtes for kaffe, så bruk hele ord til å uttrykke dine følelser. Vi prøver ikke å tyde hemmelige koder her!

Avslutt med et spørsmålDette kan virke uvanlig, men å avslutte med et spørsmål hjelper deg faktisk til å engasjere deg i den du skriver til . Spørsmålet kan være hva som helst. Det kan være noe du leste i profilen, en felles interesse, et yndet feriemål, eller rett og slett om de foretrekker The Killing eller Borgen! Prøv å være kreativ og morsom, men ingen frekke vitser!

"Nei, ikke send seksuelle meldinger. Du kan komplimentere en person på andre måter."


Stavekontroll er obligatoriskFør du sender en melding, sjekk om det er stave eller grammatikk feil. En melding full av feil kan gi inntrykk av at du ikke gidder å gjøre en innsats.


Her er noen eksempler på meldinger som du ikke ønsker å sende:
" Hei ! Du er så digg. "- Nei , ikke send seksuelle meldinger . Du kan komplimentere en person på andre måter.
"Du har store pupper. " - Seriøst ? Nei , nei og nei. Det er alltid hyggelig å få komplimenter, men dette antyder at du kun er interessert i én ting.
Enhver dårlig spøk. ” - Vet du hva britene kaller klokkene sine?
- Little Ben!”
Noen ganger kan selv en dårlig spøk få deg til å le hvis den er fortalt av en venn, men ikke starte samtaler med en ennå . Spar det til når du kjenner personen litt bedre!
" Jeg liker profilen din. Her er nummeret mitt ... kaller meg " - . Å gi ut telefonnummeret ditt uten å ha sendt noen melding tidligere ser ut som om du bare prøver å få tak i telefonnummeret hans/hennes. Vent til du har begynt å bli kjent med den andre personen før du spør etter et telefonnummer, adresse eller e-post!


Nå som du vet hva du skal skrive og hva du bør unngå, kan du samle mot og prøve å finne din match. Greitdate ansatte ønsker deg lykke til!
Tilføy til favoritter
Fjern fra favoritter
Opprett en GRATIS profil idag!
Finn kjærligheten ved første klikk. Det venter over 40.000 single kun på deg :)